Reduceri | Promotii | Discounturi | Vouchere | Coduri Promotionale | Discount Voucher

Discount Voucher

Patru modalitati de a economisii bani la factura la curentul electric

Patru modalitati de a economisii bani la factura la curentul electric

Data publicarii: 22-07-13


Te-ai bucurat ca a venit vara crezand ca factura la curentul electric o sa se micsoreze, dar te-ai inselat? Nu stii ce sa mai faci sa platesti mai putin curentul?

Iata cateva ponturi pentru a micsora consumul si implicit si factura la curentul electric:

1. Pune becuri economice in cele mai folosite cinci zone din casa. Deoarece lumina inseamna aproximativ 20% din costul electricitatii, vei reduce astfel foarte mult factura. In cazul in care pretul mai mare al becurilor economice te face sa eziti, aminteste-ti, te rog, ca ele dureaza de pana la 12 ori mai mult decat becurile conventionale.

2. Opreste complet aparatele electrocasnice, precum si televizoarele sau computerele- nu le mai "abandona" pe stand-by. Daca mai multe aparate electrocasnice sunt lasate intotdeauna in stand-by peste noapte, se risipeste o mare cantitate de energie.

3. Scoate incarcatorul din priza. Dupa ce folosesti un incarcator, deconecteaza-l si apoi scoate-l din priza.

4. Daca locuiesti la curte si ti-ai luat masuri de securitate, ajusteaza proiectoarele, ca sa stea aprinse doar atat cat este nevoie. Aceste lampi, activate de detectori cu infrarosu, au rolul de a lumina, pentru siguranta proprietarului, o intrare sau o zona intunecoasa, spre a detecta eventualii intrusi. Dar deseori, odata pornite, lampile raman aprinse pentru un timp prea indelungat.


Alte stiri

RCA Ieftin cel mai bun pret din romania
Curs valutar bnr
Ce este un cod promotional?
5 lucruri pe care sa le stii inainte sa iti cumperi o masina second-hand
De ce sa alegem sa traim verde?

© 2010 - 2024 Toate drepturile rezervate
Discount Voucher