Reduceri | Promotii | Discounturi | Vouchere | Coduri Promotionale | Discount Voucher

Discount Voucher

Ce este un cod promotional?

Ce este un cod promotional?

Data publicarii: 24-01-14


Un cod promotional, voucher code sau voucher de discount este o modalitate foarte bună de a economisi bani atunci când faceti cumpărături online. Este un cod pe care trebuie sa îl introduceÈ›i intr-un camp special destinat acestuia in momentul in care finalizati comanda produselor, iar reducerea va fi aplicata instant.

Este foarte simplu! În timpul procesului de verificare a datelor, vi se va solicita să introduceÈ›i codul promotional (denumit uneori si voucher code, e-voucher, sau cod de discount). IntroduceÈ›i codul în căsuÈ›a atunci când este solicitat È™i reducerea va fi imediat dedusa din totalul sumei acumulate.

Fiecare retailer are un proces uÈ™or diferit pentru introducerea unui cod promotional, insa aproape toÈ›i comercianÈ›ii vor afiÈ™a in coÈ™ totalul modificat înainte de a procesa plata.

Cum puteti găsi și copia codul promotional?

De cele mai multe ori, codul promotional este format din mai multe litere È™i numere, astfel încât cel mai bun mod de a vă asigura că introduceÈ›i un cod corect este sa folositi una dintre metodele de mai jos:

1 Metoda high tech :)

Selecteaza codul tinand cu ajutorul mouse-ului, dupa care apasă tasta "Ctrl" È™i tasta "C" de pe tastatură, în acelaÈ™i timp, pentru a copia codul.
In momentul in care vă aflaÈ›i în faza de verificare, faceÈ›i click în "caseta de promovare cod" È™i apăsaÈ›i "Ctrl" È™i tasta "V", în acelaÈ™i timp. Aceasta va plasa codul copiat în caseta.

2 Metoda clasica :)

Luati un stilou si o hartie si notati codul.
In momentul in care ajungeți la faza de verificare, introduceți manual codul.


Alte stiri

RCA Ieftin cel mai bun pret din romania
Curs valutar bnr
5 lucruri pe care sa le stii inainte sa iti cumperi o masina second-hand
Patru modalitati de a economisii bani la factura la curentul electric
De ce sa alegem sa traim verde?

© 2010 - 2024 Toate drepturile rezervate
Discount Voucher