Reduceri | Promotii | Discounturi | Vouchere | Coduri Promotionale | Discount Voucher

Discount Voucher

Ce este un cod promotional?

Ce este un cod promotional?

Data publicarii: 24-01-14


Un cod promotional, voucher code sau voucher de discount este o modalitate foarte bună de a economisi bani atunci când faceti cumpărături online. Este un cod pe care trebuie sa îl introduceți intr-un camp special destinat acestuia in momentul in care finalizati comanda produselor, iar reducerea va fi aplicata instant.

Este foarte simplu! În timpul procesului de verificare a datelor, vi se va solicita introduceți codul promotional (denumit uneori si voucher code, e-voucher, sau cod de discount). Introduceți codul în căsuța atunci când este solicitat și reducerea va fi imediat dedusa din totalul sumei acumulate.

Fiecare retailer are un proces ușor diferit pentru introducerea unui cod promotional, insa aproape toți comercianții vor afișa in coș totalul modificat înainte de a procesa plata.

Cum puteti găsi și copia codul promotional?

De cele mai multe ori, codul promotional este format din mai multe litere și numere, astfel încât cel mai bun mod de a asigura introduceți un cod corect este sa folositi una dintre metodele de mai jos:

1 Metoda high tech :)

Selecteaza codul tinand cu ajutorul mouse-ului, dupa care apasă tasta "Ctrl" și tasta "C" de pe tastatură, în același timp, pentru a copia codul.
In momentul in care aflați în faza de verificare, faceți click în "caseta de promovare cod" și apăsați "Ctrl" și tasta "V", în același timp. Aceasta va plasa codul copiat în caseta.

2 Metoda clasica :)

Luati un stilou si o hartie si notati codul.
In momentul in care ajungeți la faza de verificare, introduceți manual codul.


Alte stiri

RCA Ieftin cel mai bun pret din romania
Curs valutar bnr
5 lucruri pe care sa le stii inainte sa iti cumperi o masina second-hand
Patru modalitati de a economisii bani la factura la curentul electric
De ce sa alegem sa traim verde?

© 2010 - 2022 Toate drepturile rezervate
Discount Voucher