Reduceri | Promotii | Discounturi | Vouchere | Coduri Promotionale | Discount Voucher

Discount Voucher

Curs valutar bnr

Curs valutar bnr

Data publicarii: 31-03-15

Cursvalutarbnr.eu utilizatorii de pe internet pot afla in orice moment al zilei cotatiile principalelor monede valutare precum si cel mai actual curs valutar BNR, in conformitate cu informatiile oficiale furnizate de Banca Nationala a Romaniei.

 

Evolutia cursurilor este prezentata atat sub forma unei arhive cat si prin intermediul unor grafice care ilustreaza fluctuatiile valutei selectate pe orice perioada selectata cuprinsa intre data curenta si ultimele trei luni.
 

Spre deosebire de alte site-uri financiare din piata on-line romaneasca care prezinta un curs valutar BNR actualizat zilnic, site-ul cursvalutarbnr.eu  beneficiaza de o interfata prietenoasa si  usor de utilizat pentru toti utilizatorii care doresc sa afle informatii cu privire la valutele aflate in circulatie internationala.


Pe langa optiunea de arhiva curs valutar BNR aveti posibilitatea sa aflati care banca ofera cel mai bun curs valutar din ziua respectiva. Aceasta optiune este extrem de utila pentru cei care efectueaza operatiuni financiare derulate prin banca.


In plus, site-ul va pune la dispozitie un convertor valutar rapid unde puteti transforma orice suma de bani in moneda pe care o doriti. Puteti de altfel sa interschimbati valutele, daca doriti sa aflati cursul convenabil valutar iar prin intermediul calculatorului, puteti afla si costurile totale cu cota de TVA aplicabila legilor din vigoare inclusa in suma finala.Pentru persoanele interesate de ultimele noutati in domeniul financiar bancar, cursvalutarbnr.eu are o rubrica dedicata stirilor celor mai recente ce tin de tranzactiile valutare si bursiere. Cu un simplu click puteti sa va informati zilnic si sa fiti la current cu cele mai proaspete informatii.

Inovatia cu care vine pe piata cursvalutarbnr.eu este faptul ca site-ul beneficiaza si de o platforma in limba maghiara, mai exact  www.arfolyameuro.hu. Avand acceasi interfata prietenoasa si usor de utilizat precum si aceleasi optiuni de convertor rapid, site-ul in limba maghiara este extrem de uitl persoanelor vorbitoare de limba maghiara care doresc sa fie la curent cu un curs valutar BNR actual si cu alte informatii de pe piata de capital.Despre Cursvalutarbnr.eu

Prin simplitatea si utilitatea sa, cursvalutarbnr.eu se distinge drept o aplicatie conceputa special pentru a veni in interesul utilizatorilor.

Cursvalutar.eu este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu si un curs valutar BNR actualizat zilnic. De asemenea gasiti aici o varietate de unelte si aplicatii financiare eficiente pentru derularea diverselor operatiuni si tranzactii financiare care au la baza valuta si operatiunile pe piata de capital si bursele de marfuri.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa www.cursvalutarbnr.euCiteste mai mult: O noua unealta financiara pentru cursul valutar BNR - Cursvalutarbnr.eu 


Alte stiri

RCA Ieftin cel mai bun pret din romania
Ce este un cod promotional?
5 lucruri pe care sa le stii inainte sa iti cumperi o masina second-hand
Patru modalitati de a economisii bani la factura la curentul electric
De ce sa alegem sa traim verde?

© 2010 - 2024 Toate drepturile rezervate
Discount Voucher